U DV Bambi Sračinec obilježen tjedan “Rastimo zajedno”

Od 16. do 20. rujna u Dječjem vrtiću Bambi obilježavao se tjedan Rastimo zajedno,  a čiji je cilj veća vidljivost i promocija programa podrške roditeljstvu Rastimo zajedno među roditeljima. 

Voditeljice programa Rastimo zajedno, ravnateljica Kristijana Silov, pedagoginja Tihana Blaži i odgojiteljica Ružica Conar nizom aktivnosti roditeljima su predstavile program Rastimo zajedno. U vrtiću je oformljen kutak sa informacijama o samom programu i dojmovima roditelja koji su pohađali program prošle pedagoške godine. U srijedu, 18. rujna roditelji su imali priliku poslušati predavanje „Ekrani i mala djeca“, a u petak su voditeljice održale roditeljski sastanak sa roditeljima najmlađe djece.

– Biti roditelj vrlo je lijepo, ali je isto tako zahtjevno i izazovno. Roditelji imaju pravo na pomoć i podršku u svom roditeljstvu, a upravo to pruža program Rastimo zajedno. Prošle pedagoške godine proveden je prvi puta u našem vrtiću te se veselimo novim ciklusima. Vrlo smo sretne najaviti da u listopadu krećemo s programom radionica za očeve „Klub očeva“. Sve informacije roditelji mogu dobiti u vrtiću osobnim dolaskom, telefonski ili putem e-maila, – poručuju voditeljice iz Dječjeg vrtića Bambi Sračinec.